Диагностика и ремонт на UPS (непрекъсваемо токозахранващо устройство).; Диагностика и ремонт на шредери (машини за унощожаване на документи).; Зареждане тонер касета Canon CRG-067; Копирни машини А3; Нов внос на Samsung ML-3710 ; Нов внос на Samsung ML-3710-принтер с голяма касета, който е наистина изгоден.; Принтери и многофункционални устройства под наем; Сервизно обновен лазерен принтер SAMSUNG, Brother, Konika Minolta, Lexmark;
Офис-техника
  Консумативи
    Сервиз
ТЪРСАЧКА
 
 
 
Марка:
Категория:
Под катег.:
Тип:
Цена: до
Реф. №:
Дума:
 
 
 
ПРОИЗВОДИТЕЛ
Зареждане и рециклиране на тонеркасети
  Рециклиране консумативи Зареждане и рециклиране на тонеркасети

Зареждането на тонеркасета включва първоначален тест, разглобяване, почистване със специални устройства, недопускащи разпрашаване на остатъчния тонер, смяна на дребни детайли, ако е необходимо (капаци, втулки, пружини и др), зареждане с тонер, смяна чип, когато моделът го изисква, последващ тест и запечатване в 100 % непрозрачна опаковка, спомагаща за продължително съхраняване на заредената тонеркасета.

Рециклирането на тонеркасета включва освен гореизброените процедури и смяна на барабан, ножове, зарядна ролка, девелоперна ролка и др.

Всички тонери, с които работи “Експерт плюс” ООД са произведени и бутилирани от световно-известни производители и са задължително проверени за качество на всяка партида и са с гарантирани химични и електростатични характеристики. Барабаните, ножовете, зарядните ролки и др. резервни части, които ползваме са практически тествани и също са с гарантирано качество.

За да проверите каква е цената за зареждане на вашата тонеркасета във полето за търсене на нашия сайт изпишете марката и модела касета (например: марка :HP, модел Q2612A) или позвънете на нашите телефони.

За да проверите каква е цената за рециклиране на Вашата касета е препоръчително наш специалист да разгледа копие от касетата или самата касета. Позвънете на нашите телефони или заповядайте в нашия офис.